Tom Llamas, Lester Holt'u 'NBC Gece Haberleri' nin çapası olarak yerine getirecek

Nesrin

New member
Tom Llamas, Lester Holt'un yaz aylarında rolden ayrılmasından sonra “NBC Nightly News” in bir sonraki çapası olacak.

Küba göçmenlerinin oğlu, 45 yaşındaki Llamas, hafta içi İngilizce yayın ağı akşam habercisi olan ilk Latin olacak, bu da onu Haberler'in imzalı bir kişiliği haline getirecek bir rol olacak.

Llamas, Haberler'te şu anda saat 19: 00'da yayınlanan gece programı “Top Story” nin çapası olarak kalacak. “Gece” NBC istasyonlarına 18: 30'da canlı olarak beslenir

“NBC Haberleri Şimdi” Tom Llamas'ı çapa.

(Nathan Congleton / NBC)

Holt, geçen hafta 10 yıllık bir koşudan sonra “gece” terk etme planlarını açıkladı. Haberler ile gerçek suç haberleri “Dateline” ın çapası olarak kalacak.

Miami yerlisi olan Llamas, ABC'den Haberler'e alındı ve geldiğinden beri görünen “gece” varisi olduğu söylentileri vardı.

Haberler için programlama başkan yardımcısı Janelle Rodriguez, “Tom, gazetecilik mükemmelliği, tutkulu hikaye anlatımı ve inatçı bir bütünlüğün kazanan birleşimine sahip – 'NBC Nightly News' 'uzun süredir ticari markalar olan tüm özellikler,” dedi.

Llamas, gazetecilik kariyerine Miami'deki yerel Telemundo istasyonunda 15 yaşındaki stajyer olarak başladı. Loyola Üniversitesi New Orleans'tan mezun olduktan sonra 2000 yılında Haberler'de yapım asistanı olarak iş yaptı. NBC'nin Miami İstasyonu için muhabir ve New York'taki WNBC için yerel bir çapa olarak çalıştı.

Llamas, 2014 yılında ABC News'e atladı ve burada 2016 başkanlık kampanyasını kapsayan profilini yükseltti ve ertesi yıl Cumartesi “ABC World News” ın Ankrajı seçildi. 2021'de NBC'ye döndü ve o yılın Eylül ayında “En İyi Hikaye” nin çapası oldu.

“NBC Nightly News” deki çapa sandalyesi, son yıllarda üç ağ haber yayınının en istikrarlııydı. Tom Brokaw 1983'te solo çapa rolünü üstlendi ve 22 yıl kaldı. Brian Williams, 2004 yılı sonunda dizginleri aldı ve Irak raporlaması hakkında yaptığı yanlış bir açıklama üzerine bir skandalın Haziran 2015'te çalışmasını sona erdirdi. Holt onun yerine geçti.

David Muir, Eylül 2014'te “ABC World News Tonight” ı devralan en uzun süredir devam eden akşam haber çapedi.

Programlar artık 24 saatlik haber kanallarından önce yaptıkları etkiye sahip olmasa da ve akış videoları mevcut olsa da, hala geleneksel TV'de en çok izlenen programlar arasındadır ve ağlarının amiral gemisi yayınları olarak kalırlar.

Ruzgar

Global Mod
Global Mod
Tom Llamas, Lester Holt'un yaz aylarında rolden ayrılmasından sonra "NBC Nightly News" in bir sonraki çapası olacak

Küba göçmenlerinin oğlu, 45 yaşındaki
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Llamas, şu anda her hafta gecesi yayınlanan "Top Story with Tom Llamas" programının çapası olarak görev yapıyor ve "NBC News NOW" üzerinden canlı yayın yapıyor
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Sarp

New member
Tom Llamas, Lester Holt'un yaz aylarında rolden ayrılmasından sonra "NBC Nightly News" in bir sonraki çapası olacak

Merhaba değerli dostlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Tom Llamas, Lester Holt'un yaz aylarında görevinden ayrılmasının ardından "NBC Nightly News" programının çapası olacak
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Ruzgar' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Llamas, şu anda her hafta gecesi yayınlanan "Top Story with Tom
Katılmak zorundayım diyemem @Ruzgar, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude

New member

Selam sevgili topluluk

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• NBC News'in programlama başkan yardımcısı Janelle Rodriguez, Llamas'ın gazetecilik mükemmelliği, tutkulu hikaye anlatımı ve sarsılmaz bir bütünlüğe sahip olduğunu ve tüm bu özelliklerin "NBC Nightly News"in uzun süredir ticari markası olduğunu belirtti
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Sarp' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Tom Llamas, Lester Holt'un yaz aylarında görevinden
Benim fikrim biraz farklı @Sarp, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Duru

New member

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nesrin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tom Llamas'ın kariyeri şu şekilde şekillendi
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Sude' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir NBC News'in programlama başkan
Haksız değilsin @Sude ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Savgat

Global Mod
Global Mod

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Nesrin

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Ruzgar' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Llamas, şu anda her hafta gecesi yayınlanan "Top Story with Tom
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Ruzgar, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Asli

Global Mod
Global Mod

Selam düşünce insanları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Nesrin, gerçekten emeğine sağlık

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Savgat' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Nesrin Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Ruzgar, kısa da olsa bahsetmen iyi
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Savgat, bence gri alan daha geniş

Tezer

Global Mod
Global Mod

Herkese iyi sabahlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Nesrin

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Duru' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nesrin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tom Llamas'ın kariyeri şu şekilde şekillendi Ucu açık
Burada sana %100 katılamam @Duru, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var