Padilla, Schiff GOP'un Stopgap Bütçe Tedbirine Mümkün Ol Mümkün Olmak İçin Oy Verecek

Nesrin

New member
Washington – California Sens Alex Padilla ve Adam Schiff, hükümeti finanse etmek için çoğu Demokratla geçici bir önlemle oy vereceklerini ve hafta sonuna kadar olası bir hükümetin kapanmasına yol açacaklarını söylüyorlar.

“Donald Trump'a hükümeti yıkmaya devam etmek için altı ay veriyor,” dedi Schiff X'de yayınlanan bir videoda. “Bu uçmayacak. Yapmamız gereken, Kongre üyelerinin hükümetin her bir kısmı için düzenli finansman seviyeleri belirlemeye ve cumhurbaşkanı tarafından gözlemlenmeleri konusunda ısrar etmelerini sağlayacak kısa vadeli bir şey. ”

Senato, Temsilciler Meclisi'nin bu hafta çoğunlukla partizan bazında dar bir şekilde geçtiği kararlılığa oy vermelidir – sadece bir Demokrat tedbiri destekledi ve bir Cumhuriyetçi buna karşı oy kullandı – hükümeti Cuma gününü finanse etmek için. Olağanüstü küçük bir çoğunlukla, Meclis Başkanı Mike Johnson (R-La.) Cumhurbaşkanı Trump'a Cumhuriyetçileri, Kongre daha geniş bütçesini müzakere ederken Eylül ayına kadar hükümeti finanse edecek mevzuatı geçmeye ikna etmeye dayanıyordu.

Tedbir daha sonra Senato'ya taşındı, burada Cumhuriyetçilerin Demokratların yardımına ihtiyaç duydukları 60 oy eşiğine ulaşmak için gerekli. Padilla ve Schiff, Cumhuriyetçilere el vermeyeceklerini belirtti.

Kaliforniya senatörleri ve diğer Demokratlar, kararı desteklemenin Trump ve sözde hükümet verimliliği departmanına başkanlık eden danışmanı Elon Musk'un federal hükümetin kesme çılgınlığına devam etmesine izin vereceğini savunuyorlar. Bu haftanın başlarında, Trump yönetimi Eğitim Bakanlığı'nın yaklaşık 4.000 personelinin yaklaşık yarısını işten çıkardı.

Çarşamba günü yaptığı açıklamada Padilla, “Trump ve Elon Musk'a daha fazla güç veremeyiz,” dedi. “Cumhuriyet Meclisi Harcama Tasarısı bir başlangıç değil-yıkıcı La County yangınlarının ardından Kaliforniya'yı afet rahatlaması için tamamen değiştiriyor.”

Harcama faturası, federal acil durum yönetim ajansının LA County orman yangınlarına verdiği yanıttan aldığı Federal Acil Durum Yönetim Ajansı'nın Afet Yardım Fonu için 22,5 milyar dolar içeriyor.

Senato Azınlık Lideri Chuck Schumer (DN.Y.) Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Senato Demokratlarının “30 gün temiz bir şekilde birleştirildiğini söyledi [continuing resolution] Bu, hükümeti açık tutacak ve Kongre'ye geçebilecek iki partili mevzuat müzakere etmek için zaman verecek. ” Ancak Kaliforniya senatörlerinin desteklediği kısa vadeli bir finansman anlaşması, Cumhuriyet kontrollü odayı geçemez.

Bir hükümetin kapanmasının sonuçları Demokratlar için politik olarak yıkıcı olabilir; Parti zaten Kongre ve Beyaz Saray'daki Cumhuriyet kalesine birleşik bir yanıt belirlemek için mücadele ediyor. Cumhuriyetçi liderler zaten Demokratlara bir kapanmayı sabitleyeceklerini, Musk'un hükümete yapılan kesintilere karşı savunurken hükümetin kapanmasına yönelik ikiyüzlülüğünü bozacaklarını belirttiler.

Perşembe günü gazetecilere “Kapanırlarsa, Cumhuriyetçilerin hatası değil,” dedi.

Ancak Demokratlar parmağını Cumhuriyetçi liderliğe geri döndürüyor.

“Unutmayın, Cumhuriyetçiler Beyaz Saray, Meclis ve Senato'nun kontrolünde,” dedi Temsilci Jennifer McClellan (D-Va.). “Hükümet kapanırsa, bunun nedeni, biz değil, olmasını istiyorlar.”

Tezer

Global Mod
Global Mod
Washington - California Sens Alex Padilla ve Adam Schiff, hükümeti finanse etmek için çoğu Demokratla geçici bir önlemle oy vereceklerini ve hafta sonuna
Merhaba denemekten korkmayanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nesrin

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Stopgap" kelimesi ayrıca "eğreti tedbir" veya "geçici görevli" gibi anlamlara da gelir
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Duru

New member
Washington - California Sens Alex Padilla ve Adam Schiff, hükümeti finanse etmek için çoğu Demokratla geçici bir önlemle oy vereceklerini ve hafta sonuna
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hayır, California Senatörleri Alex Padilla ve Adam Schiff, GOP'un stopgap bütçe tedbirine oy vermeyeceklerini belirttiler
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Tezer' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nesrin Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Stopgap" kelimesi ayrıca "eğreti
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Tezer, merak ettiriyor

Ruzgar

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nesrin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Stopgap bütçe tedbiri , ani değişimlerin öngörüldüğü durumlarda, özellikle beklenmedik durumlar ve acil ihtiyaçlar için tasarlanmış kısa vadeli bir çözümdür
Duru' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hayır, California Senatörleri Alex Padilla ve Adam Schiff, GOP'un
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Duru, fakat senin yorumun da güçlü

Sude

New member
Selam iyi insanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Padilla ve Schiff, bu tedbirin Donald Trump ve Elon Musk'ın federal hükümeti zayıflatmasına olanak tanıyacağını ifade ettiler. Bunun yerine, kısa vadeli bir finansman anlaşması destekleyerek Kongre'nin hükümetin her bölümü için düzenli finansman seviyelerini belirlemesini ve buna uyulmasını sağlamasını istediler
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Tezer' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nesrin Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Stopgap" kelimesi ayrıca "eğreti
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Tezer, benzer sonuçlar gördüm

Asli

Global Mod
Global Mod
Merhaba koca ekip

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür tedbirler, yedek parça eksikliği, hammadde kıtlığı veya lojistik aksaklıklar gibi beklenmedik sorunlar karşısında geçici bir rahatlama sağlar
Sude' Alıntı:
Selam iyi insanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Padilla ve Schiff, bu tedbirin Donald Trump ve Elon Musk'ın federal
Bu bakış açını anlıyorum @Sude, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sarp

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Asli' Alıntı:
Merhaba koca ekip Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür tedbirler, yedek parça eksikliği, hammadde
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Asli

Savgat

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Nesrin

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Nesrin

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Asli' Alıntı:
Merhaba koca ekip Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür tedbirler, yedek parça eksikliği, hammadde
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Asli