MSNBC, Politico veteriner Eugene Daniels'ı işe alarak Joy sonrası Reid döneminde başlar

Nesrin

New member
Politico'nun Beyaz Saray muhabiri Eugene Daniels, MSNBC'ye tam zamanlı bir ev sahibi olarak katılıyor.

Comcast Corp. Ona Washington Post gazetecisi Jonathan Capehart ve yakında adlandırılacak başka bir ortak ev sahibi olacak.

Mevcut “Hafta Sonu” ev sahibi-Michael Steele, Alicia Menendez ve Symone Sanders-Townsend-Joy Reid tarafından boşaltılan saat 19: 00'da Doğu hafta içi zaman dilimine taşınıyor. Yeni program Nisan ayı sonlarında başlayacak.

Daniels ayrıca 1996'da piyasaya sürülmesinden bu yana Haberler'in bir parçası olduktan sonra kendi haber operasyonunu oluşturan MSNBC Kıdemli Washington muhabiri olacak.

Comcast'ten dönen yeni bir şirketin parçası haline geldiği için haber ağına liderlik eden MSNBC Başkanı Rebecca Kutler yönetiminde ilk dış kiralama.

Daniels, 2021'den beri düzenli olarak “Morning Joe” da görünen MSNBC katkısıdır. Politico'yu yeni rolünü üstlenmek için terk edecek.

Daniels 2018 yılında Politico'ya katıldı ve popüler sabah bülteninin “Politico Playbook” nun ortak yazarıydı. Halen geçen yıl seçildiği bir görev olan Beyaz Saray Muhabirleri Assn.

Bir Teksas yerlisi olan Daniels, Futbol takımında savunma sonu olduğu Colorado Eyalet Üniversitesi mezunudur.

Reid, MSNBC'nin ev sahiplerinin en sol eğilimi olarak kabul edilirken, ayrılması, siyasi ilericiler arasında bir aşiret olan ağda yön değiştirmez.

Capehart, 2020'den beri Cumartesi ve Pazar günleri MSNBC programını yaptıktan sonra “Hafta Sonu” na katılıyor. Programı, ağın yeni programı yürürlüğe girdiğinde Katie Phang ve Ayman Mohyeldin tarafından barındırılanlarla birlikte sona erecek.

Mohyeldin, “Hafta Sonu” nun yeni bir akşam baskısının bir parçası olacak. Phang, MSNBC ile yasal analist olarak kalacak.

Duru

New member
Politico'nun Beyaz Saray muhabiri Eugene Daniels, MSNBC'ye tam zamanlı bir ev sahibi olarak katılıyor

Comcast Corp. Ona Washington Post gazetecisi
Selam mütevazı insanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Tezer

Global Mod
Global Mod
Politico'nun Beyaz Saray muhabiri Eugene Daniels, MSNBC'ye tam zamanlı bir ev sahibi olarak katılıyor

Merhaba

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nesrin

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Duru' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir
Farklı düşündüğüm çok yer var @Duru, o yüzden tamamen katılamıyorum

Ruzgar

Global Mod
Global Mod

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nesrin

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Duru' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Duru

Sarp

New member

Merhaba merak edenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nesrin

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Duru' Alıntı:
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Savgat

Global Mod
Global Mod

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nesrin

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Nesrin

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Tezer' Alıntı:
Merhaba İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nesrin Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Farklı düşündüğüm çok yer var @Duru, o yüzden tamamen
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Tezer, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Sude

New member

Selam forum ahalisi

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Duru' Alıntı:
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Duru, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Asli

Global Mod
Global Mod

Selam takip edenler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Sarp' Alıntı:
Merhaba merak edenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nesrin Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Sarp, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum