LA İtfaiye Şefi Kristin Crowley, Bas tarafından OUTSUST'a cevap veriyor

Nesrin

New member
Devam eden Los Angeles İtfaiye Şefi Kristin Crowley Cumartesi günü savunma tonu vurdu ve Belediye Başkanı Karen Bass tarafından tehlikeli koşullar hakkında bilgi vermediği veya ölümcül Palisades Blaze'nin önünde yüzlerce itfaiyeciyi aktive ettiği için ilk ifadesini yayınladı.

“İtfaiye şefi olarak, eylemlerimi ve kararlarımı itfaiyecilerimizle ilgilenmeleri için topluluklarımızla ilgilenebilmeleri için dayandırdım,” dedi Crowley, Palisades Ateşine doğrudan hitap etmeyen açıklamada.

“Başkalarına benden önce hizmet etmek, doğru olanı yapmak için cesaret ve dürüstlüğe sahip olmak ve şefkat, sevgi ve saygı ile liderlik etmek kariyerim boyunca bana rehberlik etti. LAFD üyelerimizin hem yeminli hem de sivil işinden, fedakarlığı ve özveri ile gurur duyuyorum. ”

Bir kez soruşturma, itfaiye yetkililerinin rüzgarlar binerken ancak buna karşı seçtikçe yaklaşık 1.000 itfaiyeciye görevde kalmasını emretebileceğini buldu. Hareket, 7 Ocak sabahı Palisades'de yangın çıktığında yangın söndürme gücünü iki katına çıkaracaktı.

Departmanın ayrıca orman yangınlarıyla savaşmak için 40'tan fazla motoru vardı, ancak itfaiye yetkilileri sadece beş tanesini görevlendirdi.

Başka bir kez soruşturma, LAFD'nin yangından önce Palisades'e en az 10 ek motor kullanabileceğini belirledi. Bu motorlar yamaç ve kanyonlarda devriye geziyor olsaydı, hala küçükken yangını söndürebilirlerdi.

Crowley'in ateşlenmesi Cuma günü belediye binasında gerilimleri yoğunlaştırdı. Kuzeydoğu San Fernando Vadisi'ndeki bölgesi yangınları gören Monica Rodriguez, yamaç topluluklarını meşale gören Crowley'nin işten çıkarılmasını devirmeye çalışacağını söyledi. Rodriguez'in kaldırılmasının, Bass'ın eleştiriyi saptırma yoluydu.

Palisades ateşi en az 12 kişiyi öldürdü, yaklaşık 7.000 evi ve diğer yapıları yok etti ve yangının patladığı bir tören için Gana'da bulunan Bass'ın ağır eleştirilerini yarattı. Felaket, bölge için ciddi ekonomik zorluklar ortaya koyuyor ve şehrin 2028 Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapmaya hazır olup olmayacağı hakkında sorular ortaya koyuyor.

Crowley'in ifadesi hakkında yorum yapmak için baslara ulaşılamadı. Ancak belediye başkanı KNBC'ye eski itfaiye şefinin “kesinlikle günah keçisi olmadığını” söyledi.

Son günlerde Bass, yangın patlak verdikten ve konuşlandırma stratejisini sorgulayana kadar şefden haber almadığını söyleyerek Crowley'de saldırmıştı.

Crowley, “Son 30 yıl boyunca mütevazi bir kamu görevlisi olarak, LAFD'li olanlardan 25'i, dünyanın en büyük itfaiye departmanlarından birinin erkek ve kadınlarını temsil etmek ve yönetmek mutlak bir onur oldu” dedi.

Crowley temsilcisi daha fazla yorum yapmayacağını söyledi.

LAFD kıdemli Ronnie Villanueva geçici şef olarak görev yapacak. Yedi ay önce bölümde kırk yıl sonra acil operasyon başkan yardımcısı olarak emekli oldu.

Sarp

New member
Devam eden Los Angeles İtfaiye Şefi Kristin Crowley Cumartesi günü savunma tonu vurdu ve Belediye Başkanı Karen Bass tarafından tehlikeli koşullar hakkında
Selam deneyenlere

@Nesrin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kristin Crowley'in görevden alınma süreci şu şekilde gerçekleşti
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Ruzgar

Global Mod
Global Mod
Devam eden Los Angeles İtfaiye Şefi Kristin Crowley Cumartesi günü savunma tonu vurdu ve Belediye Başkanı Karen Bass tarafından tehlikeli koşullar hakkında
Selam herkese

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• LA İtfaiye Şefi Kristin Crowley'in Bas tarafından "OUTSUST" ile ilgili bir soruya nasıl cevap verdiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, Crowley'in görevden alınmasıyla ilgili bazı bilgiler mevcut
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Sarp' Alıntı:
Selam deneyenlere @Nesrin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kristin Crowley'in görevden alınma süreci şu
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sarp

Duru

New member
Selam heyecan arayanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Ruzgar' Alıntı:
Selam herkese @Nesrin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir LA İtfaiye Şefi Kristin Crowley'in Bas tarafından "OUTSUST" ile
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ruzgar

Asli

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Duru' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında @Nesrin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Duru, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Sude

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nesrin

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Asli' Alıntı:
Selam sevgili forum Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Söylediklerinde doğru olan yerler var @Duru, fakat başka örnekleri de hesaba
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Asli

Tezer

Global Mod
Global Mod
Merhaba fikirleri olanlar

@Nesrin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Nesrin

Duru' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında @Nesrin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Duru, ben böyle düşünmemiştim

Savgat

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nesrin

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Sude' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nesrin Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Birkaç
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Sude