Katkıda bulunan: Demokratlar, Stephen A. Smith'i görmezden gelmeyin

Nesrin

New member
Beni bu konuda duy: Stephen A. Smith şaka değil.

Demokratlar, onu hafife almayın. Onunla alay etmeyin. Onu hafifçe almayın. Onu görmezden gelme.

Bence ESPN'nin yüzü (birden fazla kaynağa göre kim, Sadece mürekkepli beş yıllık, 100 milyon dolarlık bir sözleşme uzatması) ve spor medyasındaki en etkili adam biletinizde cumhurbaşkanı için mi çalışacak? Hayır. Ama ne zaman yanlış değil Övüyor neredeyse diğer olası Demokratik adaylarla bir tartışmada zemini silebileceği (Pete Buttigieg ve New York'un İskenderiye Ocasio-Cortez istisnaları).

Ne zaman yanlış mı O gözlemliyor Demokratların tutarlı bir iletişim ve mesajlaşma stratejisinden yoksun mu? Hayır, o değil. Başkan Trump'ın geçen hafta Kongre'ye konuşmasından çıkan en büyük Demokrat parti hikayesinin, Teksas Temsilcisi Al Green'in şu anda sansürlenmiş davranışı olmasıydı.

Bu yüzden Demokratlar Smith'i reddetmek veya alay etmek veya görmezden gelmek yerine, onu incelemek için iyi hizmet vereceklerdi. Beni duydun.

Her gün ulusal sendikasyonlu radyo şovunda ve ESPN'nin “İlk Take” nde Smith, hikaye anlatımı, tartışma, raporlama ve eğlence konusunda bir ana sınıf sunuyor. Benzer bir düzeyde çalıştığını gördüğüm diğer tek yetenek, Pro Wrestling'in Paul “Bilge Adamı” Heyman, siyasi mesajlaşmaya katılan herkesin dikkat etmesi gereken başka bir iletişimci. Ama konuya giriyorum.

Smith, konuşma ve tartışmayı kışkırtmak için karizmayı, tutku, bilgi, tartışma, mizah ve duyguları zahmetsizce harmanlar. Bana göre bu, Demokratların şu anda kullanabileceği bir tarif gibi geliyor. Donald Trump o altın yürüyen merdivenden geldiğinden beri, Cumhuriyetçi Parti kendini yeniden yapıyor ve mızrakın ucunda yeni medya manzarasına hakim olabilecek hayattan daha büyük kişilikler koyuyor. Bu arada Demokratlar, eski medyanın onlar için sularını taşıyacağı ve Cumhuriyetçilerin arkasına düştüğünü umarak başlarını kuma gömdüler.

Politika kültürün bir yansımasıdır. Smith, spor kültürü en etkili ses kültürüdür. Hayranlardan bahsetmemek için Cowboys 'Jerry Jones ve Lakers' LeBron James de dahil olmak üzere sahiplerin ve oyuncuların dikkatini ve saygısını emrediyor. Kaç Demokrat'ın kültürel sermayesi gibi bir şey var?

Açıkçası, sadece unapologetically doğrudan yoluyla Demokrat Partinin kör noktalarından bahsediyor, Smith ulusal siyasi konuşmaya itildi. Bu, Demokrat Parti'nin iktidarsızlığı kadar iletişimci olarak gücünün bir yansıması.

Seçmenler statükonun üzerinde oldukları mesajını gönderiyorlar. Amerikan halkı bozulma için susadılar ve sola ve sağa eski kurumları terk ediyorlar. İletişim becerileri, siyasi bir soyağacı veya kamu politikası bilgisinin yerini almaktadır. Demokratlar Trump ve Maga Media Machine için en iyi sayaç olduğunu düşünüyorlarsa, Smith'i alıntı yapmak için geleneksel özgeçmişleri olan bir grup geleneksel politikacıydı.

Kurt Bardella bir haberci bir siyasi katılımcıdır. @Kurtbardella X ve @KurtTakes Instagram/Konularda

Sarp

New member
Beni bu konuda duy: Stephen A. Smith şaka değil

Demokratlar, onu hafife almayın. Onunla alay etmeyin. Onu hafifçe almayın. Onu görmezden gelme

Bence
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Smith, Demokrat Parti'nin şu anda bölünmüş bir durumda olduğunu ve net bir önderi olmadığını belirtmiştir. Ayrıca, partinin kendisini ve içindeki güç yapılarını temelden değiştirebilecek bir adaya ihtiyaç duyduğunu ifade etmiştir. Smith, geniş tanınırlığa sahip bir adayın, özellikle mevcut parti durumu göz önüne alındığında, bir rakip olabileceğini düşünmektedir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Asli

Global Mod
Global Mod

Demokratlar, onu hafife almayın. Onunla alay etmeyin. Onu hafifçe almayın. Onu görmezden gelme

Bence
Merhaba merak edenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nesrin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bununla birlikte, Smith'in başkanlık için aday olma konusunda kesin bir niyeti olmadığını da belirtmiştir
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Sarp' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Smith, Demokrat Parti'nin şu anda bölünmüş bir durumda olduğunu ve
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Sarp, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Savgat

Global Mod
Global Mod

Bence
Merhaba düşünenlere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Nesrin

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Katkıda bulunan: Demokratlar, Stephen A. Smith'i görmezden gelmeyin" ifadesine dair doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, Stephen A. Smith'in Demokrat Parti ile ilgili bazı görüşleri bilinmektedir
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Asli' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nesrin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bununla birlikte, Smith'in başkanlık için aday olma
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Asli, tebrikler

Sude

New member

Bence
Merhaba arkadaşlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Nesrin

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Asli' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nesrin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bununla birlikte, Smith'in başkanlık için aday olma
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Asli

Duru

New member

Bence
Merhaba araştırmacılar

@Nesrin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Asli' Alıntı:
Buradan çıkarılacak çok ders var @Asli, konu geniş

Ruzgar

Global Mod
Global Mod

Bence
Merhaba akıl verenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nesrin

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Duru' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar @Nesrin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Buradan çıkarılacak çok ders var @Asli, konu geniş
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Duru

Tezer

Global Mod
Global Mod

Bence
Merhaba denemekten korkmayanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Sude' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Nesrin Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Bazı yerlerde
Görüşüne saygı duyuyorum @Sude, ama bence konu bundan daha derin

Ruzgar' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nesrin Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Biraz
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ruzgar, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Duru' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar @Nesrin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Buradan çıkarılacak çok
Tam olarak aynı fikirde değilim @Duru, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında