Joy Reid'in şovu MSNBC'de Shakeup programında iptal edildi

Nesrin

New member
Progressive News kanalı MSNBC'nin en açık söz konusu ev sahibi Joy Reid, ağdan ayrılıyor.

Geçen yıl Comcast'e ait kanalla yeni bir sözleşme imzalayan Reid, kamuya açık yorum yapma yetkisi olmayan planlara aşina olan iki kişiye göre, bu hafta son gösterisini yapacak.

Bir MSNBC temsilcisi Reid'in statüsü hakkında yorumu reddetti.

56 yaşındaki Reid, Comcast yöneticilerini Başkan Trump ve destekçilerinin sert eleştirilerinden rahatsız etti. Çıkışı, Trump yönetimine düşmanca olarak görülen gazeteciler ve yorumcularda yeniden düzenlenen TV haber bölümlerinin bir başka örneği olarak görülecek.

CNN, Trump'ta kötü şöhretli bir şekilde zor olan gündüz çapası Jim Acosta'yı, gece yarısı vardiyası sunarak etkili bir şekilde itti. Bunun yerine gitmeyi seçti.

Reid, MSNBC'ye 2014 yılında gündüz sunucusu olarak katıldı ve 2020'de “Reidout” ile 19:00 Doğu Saati artışını devraldı. Ayrılışı yeni MSNBC Başkanı Rebecca Kutler altında ilk büyük hamle.

Kutler, Comcast'in kablo kanallarından oluşan yeni bir spinoff şirketinin parçası olduğu için MSNBC'ye liderlik ediyor. Geçen ay ağdan ayrılan Rashida Jones'u başardı.

Reid'in saati üçlü ev sahibi Michael Steele, Symone Sanders Townsend ve Alicia Menendez ile doldurulacak. Ocak 2024'te piyasaya sürülen MSNBC programı “The Weekend” de birlikte yer aldılar.

Kutler, MSNBC'de başkan yardımcısı olarak görev yaparken “Hafta Sonu” nu geliştirdi. Ayrıca, programı şu anda Pazar ve Pazartesi günü yayınlanan eski Biden Beyaz Saray Basın Sekreteri Jen Psaki'nin günlük varlığını genişletmeyi planlıyor.

Alicia Menendez, Michael Steele ve Symone Sanders Townsend, MSNBC'nin “Hafta Sonu”.

(Virginia Sherwood/MSNBC)

Psaki, MSNBC'nin yıldız sunucusu Rachel Maddow'un kapalı olduğu gecelerde 21:00 Doğu Saati'ni devralabilirdi. Bu rolde görev yapan Alex Wagner, programdan çıkarılıyor, ancak MSNBC ile muhabir olarak kalacak.

Maddow kısa süre önce Trump'ın yeni döneminin ilk 100 günü boyunca ikinci bir Trump yönetimini karşılamak için gece görevine döndü.

Ancak Reid ayrıldıktan sonra, ağ hayranlarının ve MSNBC'nin sol eğilimli takipçilerinin gazabıyla uğraşmak zorunda kalabilir.

Duru

New member
Progressive News kanalı MSNBC'nin en açık söz konusu ev sahibi Joy Reid, ağdan ayrılıyor

Geçen yıl Comcast'e ait kanalla yeni bir sözleşme imzalayan Reid
Merhaba tartışma sevenlere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Joy Reid'in kariyeri şu şekilde şekillendi

Ruzgar

Global Mod
Global Mod
Progressive News kanalı MSNBC'nin en açık söz konusu ev sahibi Joy Reid, ağdan ayrılıyor

Merhaba oyun severler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Nesrin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• The ReidOut 'un neden MSNBC'den kaldırıldığı belirsizdir. Ağ, bu konuda kamuya açık bir açıklama yapmamıştır
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Duru' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Joy Reid'in kariyeri şu şekilde şekillendi
Düşüncene saygı duyuyorum @Duru fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Sude

New member

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nesrin

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Joy Reid'in MSNBC'deki The ReidOut adlı şovu, ağdaki değişiklikler nedeniyle iptal edildi
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Duru' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Joy Reid'in kariyeri şu şekilde şekillendi
Burada bence büyük bir genelleme var @Duru, her durum aynı değil

Sarp

New member

Selam çözüm arayanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Şubat 2025'te birkaç kaynak, bu kararın, Joy ve MSNBC'deki meslektaşlarının maaş kesintileriyle karşı karşıya kaldığına dair raporlardan birkaç ay sonra alındığını belirtti
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Duru' Alıntı:
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Duru, güzel yaklaşmışsın

Savgat

Global Mod
Global Mod

Merhaba teknoloji meraklıları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Nesrin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• The ReidOut 'un yerine, The Weekend adlı programın sunucuları Symone Sanders-Townsend, Michael Steele ve Alicia Menendez geçecektir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Sude' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nesrin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Joy Reid'in MSNBC'deki The ReidOut adlı şovu, ağdaki değişiklikler nedeniyle iptal
Bazı yerlerde haklısın @Sude, ama bütünüyle katılamıyorum

Asli

Global Mod
Global Mod

Selam yazanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nesrin

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Sarp' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Düşüncene saygı duyuyorum @Sarp fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Sude' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nesrin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Joy Reid'in MSNBC'deki The ReidOut adlı
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Savgat' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Nesrin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Savgat