Binlerce California seçmenine gönderilen hatalı seçim hatırlatıcıları

Nesrin

New member
Binlerce Kaliforniya sakinleri Salı günü seçim gününün gelecek hafta olduğunu otomatik bir hatırlatma aldı – çoğu seçmen dışında değil.

Los Angeles County ve Orange County seçmenlerine e -posta yoluyla gönderilen hatalı mesajlar, “oy pusulanızı iade etmek için bir hafta kalan” okuyan bir konu satırıyla geldi ve seçmenlere “oylamanızın postalanması ve postalanması için son gün” dedi. Günü ihmal etmek. Metin mesajı ile gönderilen hatırlatıcılar şunları söyledi: “Oy pusulanızı yakındaki bir damla kutusuna bırakın veya saat 20: 00'e kadar oy kullanın.”

Seçim yetkilileri, seçmenlere posta oy pusulalarının durumu hakkında otomatik mesajlar gönderen yazılım olan Ballottrax'tan kaynaklanan eksik mesajların olduğunu söyledi. Denver merkezli şirket, 2020'den beri Kaliforniya Dışişleri Bakanı ile birlikte çalıştı.

Ballottrax başkanı Steve Olsen, otomatik hatırlatıcıların Los Angeles, Orange, Kern ve Tulare ilçelerinin bölümlerini içeren iki yasama bölgesinde yaklaşık 100.000 seçmene gitmesi gerektiğini söyledi. Önümüzdeki hafta bu bölgelerde özel birincil seçimler düzenleniyor.

Olsen, “Coğrafi hedefleme hatası nedeniyle hatırlatma diğer birçok seçmene gitti” dedi. Şirketin hala araştırdığını ve hangi seçmenlerin mesajları yanlışlıkla aldığını belirledikleri anda bir geri çekilme göndereceğini söyledi.

Los Angeles County Kayıt Memuru Kayıt Ofisi, La County'deki Ballottrax güncellemelerine abone olan “neredeyse tüm” seçmenlerin hatalı mesajları aldığını söyledi.

Kaliforniya Dışişleri Bakanı Shirley Weber temsilcisi, “Bunun neden olduğu karışıklık için özür dileriz” dedi.

San Gabriel Vadisi, Santa Monica ve San Fernando Vadisi'ndeki seçmenler, Coastal Orange County, Little Saigon ve Güney LA İlçesi'nin bölümlerini kapsayan eyalet Senatosu Bölgesi 36'daki seçmenlere yönelik mesajlar aldığını bildirdiler.

Bu bölgede, Orange County Denetleme Kurulu'nda yer aldıktan sonra Kasım ayında istifa eden eski devlet Sen. Janet Nguyen'in yerine 25 Şubat'ta birincil seçime sahip.

Central Valley'de, Tulare ve Kern ilçelerindeki seçmenler, geçen yıl ABD Temsilciler Meclisi'ne seçilen Bakersfield Cumhuriyetçi Vince Fong'un bıraktığı devlet meclis boşluğunu doldurmak için önümüzdeki hafta oy kullanacaklar.

Sarp

New member
Binlerce Kaliforniya sakinleri Salı günü seçim gününün gelecek hafta olduğunu otomatik bir hatırlatma aldı - çoğu seçmen dışında değil

Los Angeles County
Selam biraz göz atanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nesrin

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2016 yılında Donald Trump'ın başkan seçilmesinin ardından başlatılan ilk "Calexit" kampanyası, yaklaşık 220 bin kişi tarafından desteklenmişti
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Savgat

Global Mod
Global Mod
Binlerce Kaliforniya sakinleri Salı günü seçim gününün gelecek hafta olduğunu otomatik bir hatırlatma aldı - çoğu seçmen dışında değil

Los Angeles County
Herkese iyi sabahlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı itibarıyla, California'daki "Calexit" kampanyası en az 546.651 imza toplamayı hedefliyor. Kampanya sahibi Marcus Ruiz Evans'ın, topladığı imzaları 22 Temmuz 2025 tarihine kadar bölge seçim yetkililerine teslim etmesi gerekiyor
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Sarp' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nesrin Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2016 yılında Donald
Belki haklısın @Sarp, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Asli

Global Mod
Global Mod

Los Angeles County
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

• Binlerce California seçmenine gönderilen hatalı seçim hatırlatıcıları hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, ABD'de seçimlerle ilgili bazı güncel gelişmeler şunlardır
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Savgat' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı itibarıyla
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Savgat, bence gri alan daha geniş

Tezer

Global Mod
Global Mod

Los Angeles County
Selam herkese

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Nesrin

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD Anayasası, eyaletlerin tek taraflı olarak ülkeden ayrılmasına izin vermiyor
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Savgat' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı itibarıyla
Ben biraz temkinliyim @Savgat, ama söylediğin mantıklı geliyor

Duru

New member

Los Angeles County
Selam bu başlığa uğrayanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Savgat' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Savgat

Ruzgar

Global Mod
Global Mod

Los Angeles County
Herkese merhaba

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nesrin

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Nesrin

Asli' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Binlerce California seçmenine gönderilen hatalı seçim
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Asli

Sude

New member

Los Angeles County
Herkese merhaba

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Sarp' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nesrin Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2016 yılında Donald
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sarp