Başkan Trump ve Elon Musk'u protesto etmek için Long Beach'te Yüzlerce Ralli

Nesrin

New member
Yüzlerce gösterici, Trump yönetimini ve Elon Musk'un rolünü protesto etmek için Başkanlar Günü'nde “Başkanım Değil” Downtown Long Beach'te toplandı.

Belediye Binası dışında, protestocular Amerikan ve Meksika bayraklarını ve ev yapımı işaretleri “Impeach Trump”, “Felon + Elon = Treason” ve “Ikea'da daha akıllı dolaplar gördüm” gibi mesajlarla salladılar.

Göstericiler, Başkan Trump'ın geçen ay göreve başladığından beri imzaladığı yürütme emirlerinin telaşından dehşete düştüğünü, özellikle de ülkenin iklim politikalarını, göçmenlik sistemini ve üreme haklarını elden geçirmeyi amaçlayanlar tarafından dehşete düştüklerini söyledi.

“Mevcut yönetimin ne anlama geldiğinin çoğunluğuna karşı duruyorum,” dedi 40 yaşındaki Amanda Salemi, “karda insanlar” diyen ve pantolon cebine sıkışmış büyük bir gökkuşağı bayrağı olan bir işaret tutuyor.

Alexis Linnea, sağda, miting sırasında bir karşı protesterle yüzleşir.

(Juliana Yamada / Los Angeles Times)

Long Beach iş operasyon müdürü, “Demokrasiye inanıyorum, faşizme değil, bir hükümdar ya da kral değil,” dedi. “Ülkemiz risk altında ve dahil olabileceğim herhangi bir şekilde arıyorum.”

Denise Trutanich ve Liseden bu yana 73 hem de arkadaş olan Esther Duran, etkinlik hakkında metin uyarıları aldıktan sonra çim sandalyelerle geldi.

Trutanich, “Protesto ettiğimizden bu yana uzun zaman geçti – Vietnam Savaşı gibi,” dedi. “Bütün bunlar tarafından çok mutluyum. Geriye döndüğümüzü hissediyorum. ”

Protestocular hem Başkan Trump hem de Elon Musk'a karşı gösterdiler.

İlk iki saat boyunca, aktivistler geçen sürücüler boynuzlarını korurken kısa konuşmalar yaptılar. Ralliyi düzenlemeye yardımcı olan Socal Uprising'den Anthony Bryson, kalabalığı birkaç turda yönetti: “Hey hey, ho ho, Donald Trump gitmeli. Hey hey, ho ho, Elon Musk gitmeli. ”

Göstericiler Midafternoon'daki Ocean Bulvarı boyunca yürümeye başladılar ve yaklaşık iki mil yolda vokal Trump destekçileriyle karşılaştıklarında bazı ısıtmalı tartışmalar patladı. Bir balkondaki iki kadın, bir Amerikan bayrağını ve “Trump 2024. Amerika'yı geri al” kelimeleriyle kırmızı bir afiş örttü.

Mitinge katılan birçok kişi gibi Duran da, Musk'ın federal kurumlarda agresif bir şekilde harcamaları ve işleri kesen Hükümet Verimliliği Bakanlığı'nda “özel hükümet çalışanı” olarak yüksek profilli rolünü dile getirdi.

“Elon Musk kim bile bir pozisyona sahip?” dedi Duran, “Elon gitmeli” diyen bir işaret tuttu.

Long Beach gösteri mitingi Pazartesi günü ülke çapında benzer protestolardan biriydi. Kaliforniya'da göstericiler de Los Angeles, San Francisco, Sacramento ve Camarillo şehir merkezinde toplandı.

Etkinliklerin çoğu, “Anayasayı desteklemeyi ve son yönetici aşırı erişim” hedefleyen bir grup taban organizatörü olan 50501 hareketi tarafından bir araya getirildi.

Protestocular “Başkanım Değil” miting için Ocean Bulvarı boyunca yürürken işaretler tutuyorlar.