Amber Ruffin, muhabirlerin akşam yemeğinden kesildiğini açıklıyor

Nesrin

New member
Amber Ruffin, Grubun kurulunun oybirliğiyle onu öne çıkan şovmen olarak davet etmeye karar vermesinden sonra bu ay Beyaz Saray Muhabirleri'nin Assn.'nin akşam yemeği için sahne almayacak.

Politico, MSNBC'ye yakın zamanda MSNBC'ye bir hafta sonu sunucusu olarak katılan bir Cumartesi e -postasında, kuruluş kurulunun oybirliğiyle komedyeni kaybetmeye ve etkinliği “bölünme politikası” yerine gazetecilik mükemmelliği konusundaki etkinliğe karar verdiğini söyledi.

Ruffin'in geçen hafta bir podcast'de Trump yönetiminin “medyanın yaptığı yanlış denkliği” isteyen “bir tür katil” olduğunu söyledi çünkü “insan gibi hissettiriyorlar, ancak bu şekilde hissetmemeliler, çünkü onlar değiller” ve “hiçbir yol” olmadığını ve her iki akşam yemeğinde her iki partiyi karıştırmayacağını söyledi. Ya da Trump'ın Genelkurmay Başkan Yardımcısı Cuma günü akşam yemeğinde “2. oranlı bir komedyen” yer aldığı için organizasyonu çağırdı ve ertesi gün Ruffin'e “çöp, nefret dolu komedyen” olarak adlandırıldı.

Etkinlikler hakkında yorum yapmak için – bir çeşit – Ruffin Pazartesi günü 2014'ten beri yazar ve sanatçı olarak çalıştığı şov olan “Seth Meyers ile Geç Gece” de ortaya çıktı.

Meyers, komedyen sette gerçekleştiğinde bir bodega'da sözde bir soygundan bahsediyordu, “Dürüst olmak gerekirse, bu şakayı nasıl bitireceğinizle ilgileniyorum.”

“Açıkçası, Bodega'yı soyan adamla dalga geçmek için bir yumruk çizgisi yapacağım,” diye yanıtladı ev sahibi.

“Bak, Seth, sorun, bu bölücü,” dedi Ruffin alaycı. “Benden al. Bu hafta sonu öğrendiğim bir şey varsa, her iki tarafa da adil olmalısın.”

“Evet, ama bu durumda mantıklı değil,” dedi Meyers, düz adamı oynayarak. “Masum bir Bodega sahibi var. Bir hırsız var.”

“Ya da – beni duy – her iki tarafta da çok iyi insanlar var” dedi. Seyirciler, 2017 yılında Charlottesville'deki bir Konfederasyon heykelinin yıkılması konusundaki şiddet hakkında Başkan Trump tarafından yapılan yorumları çağırırken güldü, NC'nin heykelin kaldırılmasına karşı, beyaz milliyetçiler tarafından düzenlenen aşırı sağ bir mitingin ortasında meydana gelmişti.

Belki de Ruffin'in şakalar işinde olduğu için, Trump'ın da “Neo-Naziler ve Beyaz Milliyetçilerden bahsetmiyorum çünkü tamamen kınanmaları gerektiği için kısımdı. Ama bu grupta Neo-Naziler ve Beyaz Milliyetçilerden başka birçok insanınız vardı, tamam mı?”

Gece geç saatlerde şovda Meyers ve Ruffin ileri geri gitti. “Evet, ama bir bodega'nın ön kapısını parçaladı,” dedi Meyers.

O mu? Ruffin yanıtladı. “Yoksa yenilikçi bir havalandırma sistemi mi sağladı?”

Till'den çalmak mı? “Mikro kredi aldı.” ATM'ye ateş mi koyuyorsunuz? “Cesurca enflasyonla savaştı.”

Sonunda Meyers, “Amber, insanlar nesnel olarak korkunç olduğunda, bunu televizyonda gösterebilmeliyiz.” Dedi.

“Ben de bunu düşündüm,” dedi. “Ama bugün Pazartesi. Ve Pazartesi günkü Amber Ruffin, kötü insanlar kötü şeyler yaptığında, onlara adil ve saygıyla davranmanız gerektiğini biliyor. 'Müziğin sesini izlerken' şarkı söyleyen çocuklar ve diğer insanlar için kök salmalısınız. '

“Naziler mi demek istiyorsun?” Diye sordu Meyers.

“Onlara çok tek taraflı demek!” cevap verdi.

Borsa, Ruffin ile nihayetinde akşam yemeğinde konuşmasını yapmaktan vazgeçtiğinden memnun olduğunu söyledi, çünkü “Ooh bebeğim, çok kötü olurdu”.

Sonra Ruffin koşmak zorunda olduğunu söyledi çünkü giymeyi planladığı elbiseyi muhabirler yemeğine geri vermek zorunda kaldı.

“Etiketleri zaten çıkardım,” dedi, “ama sadece rüzgarda patladıklarını söyleyeceğim.”