'Onu seçmeye yardım ettim': OC Temsilcisinin Ofisinde Medi-Cal Kesintileri Protesto Edin

Nesrin

New member
Yüzlerce sağlık çalışanı ve diğerleri Salı günü Anaheim Tepeleri'nde kitlesel olarak, Medicaid'e beklenen kesintiler ve kaybedecekleri neye bağlı olduklarını bağırdı.

Cumhuriyetçi ABD Temsilcisi Young Kim'in ofisi dışında protesto edenler arasında yer alan yerel sakin Cynthia Williams, Sözde Devlet Verimliliği veya Doge Departmanının yağları düzeltmek için tam olarak nerede olduğunu bildiğini söyledi.

“Bu milyarderleri kes,” dedi Williams. “Medi-Cal kesimleri gerçek yaşamları, bakıma ihtiyaç duyan insanları etkiler.”

Yaklaşık 200 işçi grubu, Medicaid'in Kaliforniya'da bilindiği ve Doge başkanı Başkan Trump ve Tech Titan Elon Musk'u çıkardığı için Kim'in destekçileri ve kurucuları Medi-Cal'a potansiyel kesintiler düzenledi. İdarenin bütçe çözümü milyarlarca vergi ve harcama kesintisi önermektedir. Trump, düşük gelirli insanlar için sağlık hizmetleri sağlayan Medicaid'i kesmeyi desteklemeyeceğini söylemesine rağmen, Kongre Bütçe Ofisi, bu tür programları kesmeden vaat edilen tasarruflarını elde etmenin imkansız olacağını söyledi.

Salı günü öğle saatlerinde, protestocular 91 otoyolun hemen dışındaki iş parkına girip çıkan araçlardan kaçtılar. Beş işçi ve sakin, grup Kim'in ofisinin önüne geçmeden önce yaklaşık 20 dakika konuştu. Orada, tıbbi önlük giymiş yaklaşık 30 protestocu, sahte kanlı el izleri ile işaretler tuttu ve bir kalıp yaptı.

Sağlık koalisyonumuz için savaş, sağlık sendikaları SEIU-UHW ve SEIU-2015 temsilcilerini ve diğer sağlık ve kıdemli savunuculuk gruplarını içeren mitinge liderlik etti.

Kim'in temsilcisi Callie Strock, Kongre Üyesi'nin savunucuların sağlık sorunları hakkındaki çalışmalarını takdir ettiğini söyledi.

Strock bir e -postayla, “En savunmasızımız için hayati Medicaid hizmetleri de dahil olmak üzere sağlık sistemimizi korumaya ve güçlendirmeye kararlı ve bileşenlerine bakıma erişimi genişletmek için koridorda çalıştı” dedi.

Kim, 26 Şubat'ta Meclis'in kısmi bir hükümetin kapanmasını önlemek için devam eden karar hakkında bir açıklama yaptı ve “mali harcamalar için bir çerçeve sağladığını ve belirli programlarda kesintiler yapmadığını” belirtti.

“Bu süreç ilerledikçe, en savunmasız olanlar için hayati Medicaid hizmetlerini korumayan bir bütçenin küçük işletmeler için vergi indirimi sağladığını ve eyalet ve yerel vergi (tuz) kesintileri üzerindeki sınırımı ele almayacağını açıkça belirtmeye devam edeceğim.”

Salı günkü protestodaki diğerlerinde olduğu gibi, sorun Josephine Rios için kişiseldi.

55 yaşındaki hemşirelik asistanı yedi yıl boyunca Kaiser Permanente Orange County Irvine Tıp Merkezi'nde çalıştı. Serebral palsi olan 7 yaşındaki torunu Elijah adına protesto ettiğini söyledi.

Rios, torununun fiziksel, konuşma ve mesleki terapi de dahil olmak üzere ayda 5.000 dolarlık ilaç ve tedaviye bağlı olduğunu söyledi. Ayrıca “kontrol edilemeyen nöbetleri” önlemeye yardımcı olan enjeksiyonlar alır.

Medi-Cal'a olan endişeler, ilacını uygun olmayan ve hayatını sefil hale getirecektir.

Riverview Drive'da Anaheim Hills'de Rep. Protestocular Kim'e hastalar ve işçiler için yıkıcı olduğunu söyledikleri tıbbi kesintilere oy vermemeleri konusunda uyarıyorlar. #protesto #tıbbi pic.twitter.com/qfgq79tq2p

– Andrew J. Campa (@CampadRenews) 18 Mart 2025
“Bunu ondan uzaklaştırmak onu eve bağlı hale getirecek,” dedi Rios. “İlaçlarını soymak hayatı tehdit ediyor.”

Rios, Orange County muhafazakârını gören zorlu bir seçimlerde temsilciye oy vererek Kim tarafından ihanete uğradığını hissettiğini söyledi. Kasım ayında üst üste üçüncü dönemini kazanın.

“Ben onun en güçlü savunucusuydum ve onu göreve seçmeye yardım ettim,” dedi Rios. “Arkadaşları ve aileyi ona oy vermeye ikna ettim.”

Rios, “Medi-Cal'ı kesmek için oy kullanırsa, onu ofisten çıkarmak için güçlü bir şekilde savunacağım.” Diye ekledi.

Reuters'in yakın zamanda bildirdiği gibi, Cumhuriyetçi milletvekilleri konuya bölünüyor. Bazıları faydaları azaltmayacaklarını, ancak Medicaid'i elden geçireceklerini söylüyor. Diğerleri, ülke durgunluk olasılığı ile karşı karşıya kaldığı için bunun korunması gerektiğine inanıyor.

Rios'un protestocu Williams, Medi-Cal'ın ev içi destek hizmetlerinin bir alıcısı olduğunu ve travma sonrası stres bozukluğu ile mücadele eden bir kız kardeşi ve kör olan Kailee için tam zamanlı bir bakıcı olduğunu söyledi.

“Bu program ailem için bir yaşam çizgisi” dedi. “Bu kesintileri karşılayamayız.”

California Bütçesi ve Politika Merkezi'ne göre Williams ve ailesi, Temsilci Kim'in Medi-Cal'a bağımlı bölgesinde 157.000 kişi veya nüfusun% 21'i arasında yer alıyor.

Kamu savunuculuk grubu, kesintilerin 82.000 yetişkini veya bölge nüfusunun% 55'ini etkileyebileceğini öne sürüyor.

İşgücü savunuculuk grubu OC eylemi sözcüsü Ian Kamus, Salı günü atık ve sahtekarlığı düzeltme ihtiyacını anladığını, ancak Doge ve Cumhuriyet destekli Kongre yöntemleri olarak gördüklerini kabul etmediğini söyledi.

Aliso Viejo sakini Kamus, “Hükümetin verimli olduğundan emin olmak iyi bir şey” dedi. “Ama sadece her neyse kesiyorlar ve insanları nasıl etkilediğini gerçekten anlamıyorlar.”